Todea, acuzat că face campanie pentru USL pentru postul de vice

Primarul din Novaci, Pantelimon Todea, este acuzat de candidatul PP-DD la primărie, Ion Buduran, că face campanie pentru Uniunea Social Liberală (USL). Asta în condițiile în care Todea a anunțat deja că nu vrea să mai aibă de a face cu primăria și că se retrage din viața politică la finalul mandatului. Buduran crede că Todea s-a înțeles cu Dumitru Leuștean, candidatul USL, pentru funcția de viceprimar. Îl acuză chiar că ar fi tipărit afișele USL cu banii primăriei. Pantelimon Todea spune că sunt aberații și că nu vrea să mai audă de primărie.

Ion Buduran, candidatul PP-DD la primăria Novaci, spune că în urmă cu o lună și jumătate Consiliul Local ar fi aprobat suma de 8.000 de lei pentru tipărirea unei cărți scrise de o profesoară din localitate. Numai că Buduran crede că 8.000 de lei pentru tipărirea a 200 de exemplare este extrem de mult, de aceea spune că banii au fost folosiți pentru tipărirea afișelor USL. ”USL-ul e cu foamea-n gât și sunt în stare să calce pe cadavre să ia primăria Novaci. Ei au peste 30 de bannere în localitate și sute de afișe. Au bani pentru că a aprobat Todea în Consiliul Local să sponsorizeze o carte, 200 de exemplare cu 8.000 lei la tipografie la Deva. Cred că la Târgu Jiu era mult mai ieftin, de fapt cred că jumătate din bani au fost folosiți pentru tipărirea afișelor de la USL. Îi ajută în campanie pentru că vrea și el funcția de viceprimar. Nu vrea să plece din primărie”, a declarat Ion Buduran, candidatul PP-DD.

CE SPUNE RIMARUL

Primarul în exercițiu, Pantelimon Todea, zice că Buduran aberează. ”Consiliul Local nu a aprobat nimic pentru tipărire pentru că nu au vrut consilierii. Am plătit cărțile doamnei profesoare din sponsorizări. Eu nu am tipărit niciun afiș pentru nimeni. Leuștean și-a luat bannere, el le-a plătit. M-am săturat de aberații, nu mă mai interesează nimic, nici primărie, nici viceprimar”, a declarat Pantelimon Todea.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: