Tombolă pentru târgujienii care renunţă la electrocasnicele vechi

O nouă acţiune de colectare a deşeurilor electronice şi electrocasnice va fi organizată sămbătă, pe raza muncipiului Târgu Jiu. Cetăţenii care vor renunţat la aparatele vechi vor avea posibilitatea să participe la o tombolă şi să câştige altele noi. De asemenea, toţi cei care vor aduce, la centrele de colectare, maşini de spălat, frigidere şi lăzi frigorifice vor primi tichete valorice de 20 şi respectiv 40 de lei.

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec împreună cu Primăria Târgu Jiu şi societatea Polaris organizează în data de 22 septembrie o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrocasnice. Astfel, între orele 10.00 şi 17.00, pe raza municipiului, vor fi deschise trei puncte provizorii de colectare în următoarele locaţii: Lac Debarcader, Casa de Cultură şi Parc Lido. De asemenea, vor funcţiona puncte de colectare mobile în localităţile Romaneşti, Bârseşti şi Drăgoieni. “Aceasta este a 12-a acţiune care am organizat-o la Târgu Jiu, alături de primărie. Am observat că oamenii sunt receptivi, iar până acum am colectat de pe raza municipiului peste 21 de tone de deşeuri electrocasnice. Până la sfârşitul acestui an vom mai organiza alte două acţiuni similare”, a declarat Alexandra Arnăutu, reprezentant zonal Asociaţia RoRec.

Deşeurile voluminoase de echipamente electronice şi electrocasnice beneficiază de preluarea gratuităde la domiciliu, de către organizatori. Pentru programarea comenzilor de preluare de la domiciliu, cetăţenii au la dispoziţie numărul de telefon 0732.627.179, care va funcţiona pânăsâmbătă intre orele 09.00-16.00. Cetăţenii care vor participa la acţiunea de colectare şi vor depune aparate vechi sau uzate vor fi înscrişi la o tombolă cu premii oferite de Philips si Skil. Locuitorii din municipiul Târgu Jiu vor intra astfel in cursa pentru unul dintre următoarele premii: 2 şlefuitoare cu bandă, 3 mixere, 2 roboţi de bucătărie şi 2 portabile radio. Pentru a afla dacă au câstigat, aceştia sunt aşteptaţi sâmbătă, de la ora 18.30, la Primăria Târgu Jiu.

Organizatorii spun că persoanele care vor renunţa la obiecte vechi precum frigidere, combine frigorifice sau maşini de spălat vor primi tichete valorice. “Pentru frigidere şi lăzi frigorifice vom acorda câte un tichet în valoare de 40 lei, iar pentru maşini de spălat câte un tichet în valoare de 20 lei”, a mai precizat Alexandra Arnăutu.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: