Toni Greblă, printre cei mai cheltuitori senatori

Senatorul gorjean PSD Toni Greblă îşi răsfaţă angajaţii din cadrul biroului său senatorial cu salarii pompoase. Cel puţin asta spun statisticile care îl plasează pe parlamentarul de Gorj în topul celor mai cheltuitori senatori din ţară.

Într-un top al senatorilor care cheltuiesc cei mai mulţi bani cu salariile angajaţilor din birourile pe care le conduc, întocmit de publicaţia on-line Econtext, senatorul de Gorj, Toni Greblă, ocupă un loc fruntaş, respectiv locul şase dintr-un total de 122 de senatori. Fiecare parlamentar are un birou în circumscripţia unde a fost votat. Acest birou are şi câţiva angajaţi, astfel încât senatorii si deputaţii cheltuiesc mii de lei lunar cu salariile acestora. Pe lângă salarii, parlamentarii mai primesc bani şi sub formă de diurne sau pentru cazare, transport, telefonie mobilă şi birou senatorial care implică: chirie, utilităţi, dar şi angajaţii aferenţi.

Conform datelor publicate de Econtext, parlamentarul cheltuieşte lunar aproape 80 de milioane de lei vechi cu salariile angajaţilor săi din biroul senatorial. Toni Greblă spune că toţi angajaţii de la biroul său sunt tineri cărora le-a dat posibilitatea să capete experienţă. “Din suma forfetară primită de la Senat, am angajat tineri care să dobândească experienţă, care m-au ajutat cu campania. Eu cred că este un lucru bun faptul că am angajat aceşti tineri pe care îi plătesc în loc să cheltuiesc banii. Am 4-5 angajaţi experţi, consultanţi, referenţi”, a spus Toni Greblă, senator de Gorj.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: