Tradiţiile de Dragobete, promovate de elevi

Elevii Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru” din Târgu Jiu promovează tradiţiile de Dragobete prin mai multe concursuri de creaţie cu tema „Dragobetele, sărbătoarea iubirii”. „Concursul face parte din seria de activităţi dedicate promovării tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti, a personajelor din mitologia populară românească”, spune directorul unităţii de învăţământ, Marius Buzera.

Pentru a participa la concurs, elevii se vor înscrie la una dintre următoarele secţiuni: grafică pe calculator, pictură, prezentări multimedia, eseuri, poezie sau documentar, urmând ca cele mai bune creaţii să fie prezentate în revista Cuget Liber sau pe site-ul şcolii. Anul acesta va fi introdusă şi o secţiune inedită denumită „Descântece de dragoste”  urmând ca cele mai inspirate să fie promovate în studioul de radio al şcolii. Unele dintre obiectele realizate de elevii liceului

vor fi vândute în cadrul unei expoziţii cu vânzare organizată pe 28 februarie,  în cadrul ediţiei a patra a proiectului „Un zâmbet pentru tine”. Activităţile vor fi desfăşurate pe secţiuni în cadrul şcolii, fiind jurizate de elevi, iar la manifestări vor fi invitaţi părinţi, parteneri sociali şi economici, profesori. (A.A.)

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: