Traficanţi de droguri, trimişi în judecată. Droguri aduse la colet din Grecia

Procurorii DIICOT Târgu Jiu au finalizat ancheta în privinţa tinerilor reţinuţi şi arestaţi preventiv în urma percheziţiilor de amploare făcute în decembrie anul trecut, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă.

Rechizitoriul întocmit de anchetatori a fost trimis judecătorilor de la Tribunalul Gorj, pe lista inculpaţilor regăsindu-se nu mai puţin de 14 inculpaţi, opt dintre ei fiind în spatele gratiilor.

Cu o lună în urmă, o parte dintre ei sperau să facă Paştele în libertate, după ce judecătorii gorjeni renunţaseră să mai prelungească mandatele emise pe numele acestora. Procurorii au avut însă câştig de cauză la Curtea de Apel Craiova, aşa că ancheta s-a finalizat cu mulţi dintre inculpaţi tot în spatele gratiilor. Procurorii au cerut acum o nouă prelungire a mandatelor, luni urmând să fie luată o decizie de către Tribunalul Gorj.

Inculpaţii din acest dosar sunt acuzaţi că anul trecut puseseră la punct o reţea de trafic de droguri pentru Bucureşti, Gorj şi Hunedoara, marfa fiind adusă din Grecia, prin intermediul firmelor de transport. Nu mai puţin de 44 de percheziţii domiciliare au fost efectuate pentru destructurarea reţelei. Nu este primul grup de traficanţi trimişi în spatele gratiilor, dar chiar şi în aceste condiţii, traficul şi consumul de droguri rămâne o problemă, nu mai târziu de vineri cinci tineri fiind identificaţi în zona barajului de la Vădeni având asupra lor diverse cantităţi de plante susceptibile a fi droguri.

Vizualizări: 2,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: