Traficantul Hagi, la un pas de libertate

Tânărul din Târgu Jiu, condamnat la începutul anului trecut la 2 ani şi 10 luni închisoare, are mari șanse să iasă din pușcărie.

Judecătoria Târgu Jiu i-a admis cererea de liberare condiționată. „Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat Dumitru Gheorghe Hagi, aflat în executarea mandatului nr. 427/2019/2020 emis de Tribunalul Gorj în baza sentinţei penale nr. 231/2019. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în minuta instanței din 31 martie.

Dumitru Gheorghe Hagi a fost condamnat, în primă instanță, la 2 ani de închisoare. Tânărul de 26 de ani a contestat decizia, iar Curtea de Apel Craiova l-a condamnat definitiv la 2 ani şi 10 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri de risc și conducere fără permis.
În iulie 2019 au avut loc șase percheziții domiciliare în Gorj și Olt. Polițiștii au descoperit 50 de grame de cannabis, două grindere, un cântar de precizie și pliculeţe folosite la ambalarea drogurilor. Hagi era cel care se ocupa cu porţionarea, cântărirea şi ambalarea drogurilor, pe care apoi le vindea consumatorilor din Gorj.

Hagi a fost prins după ce a vândut câteva grame de cannabis unui colaborator al investigatorului aflat sub acoperire.

Vizualizări: 1,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: