Tragedie: bărbat omorât în bătaie! A fost lovit cu pumnii și picioarele și izbit cu capul de ciment!

Tentativa de omor de la Bengești Ciocadia, petrecută în urmă cu doar câteva zile, s-a transformat în omor! Victima, un bărbat din localitate, a murit, din cauza loviturilor cu pumnii și picioarele pe care le-a primit de la un consătean. Nu se știe cu exactitate de la ce a pornit scandalul, dar un lucru este cert, totul s-a petrecut pe fondul consumului excesiv de alcool.

Victima, agresorul și alți localnici se aflau la muncă, într-o gospodărie din Bengești Ciocadia. La un moment dat între bărbatul agresat, Daniel Stăiculescu și un alt sătean a izbucnit o ceartă. S-a lăsat cu lovituri dure, susțin achetatorii.

”Pe data de 24.03.2023 persoana vătămată S.M. a desfăşurat activităţi gospodăreşti la locuinţa unei alte persoane din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, împreună cu mai multe persoane. Dupa desfăşurarea unor activităţi şi servirea mesei de prânz, în timpul căreia s-au consumat băuturi alcoolice, persoanele prezente au reluat lucrul în gospodăria respectivă, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între victima S.N. şi agresorul C.V., cel din urmă începând să-l lovească pe S.N. cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, lovituri în urma cărora victima a căzut la sol, pe beton, dupa care agresorul s-a urcat peste victimă şi a izbit-o cu capul de planul dur în repetate rânduri”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Tribunalul Gorj.

Daniel Stăiculescu a fost grav rănit. Medicii gorjeni au decis să îl transfere de urgență la un spital din Craiova. Acolo, omul a decedat, câteva zile mai târziu. Rudele sunt în stare de șoc.

Adio , verișorul nostru, Daniel Stăiculescu! Vestea morții tale a îngrozit satul nostru! Cu cei care ți-au curmat zilele, ai stat la masă și poate ai împărțit cu ei felia ta de pâine. Ei se vor întoarce, dar tu Dani, niciodată. Pentru respectul pe care l-am simțit din partea ta, îți voi păstra vie amintirea și voi aprinde o lumânare ori de câte ori voi avea ocazia, pentru ați lumina calea întunecată pe care ai plecat nepregătit! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Dani!”, este masajul plin de regrete, transmis de o rudă a lui Daniel Stăiculescu.

În ceea ce îl privește pe agresor, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Vizualizări: 3,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: