Tragedie în familia lui Gheorghe Grivei

Nenorocire fără seamăn în familia fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Gheorghe Grivei, după ce fiul său cel mic a decedat ieri dimineaţă în urma unui tragic eveniment rutier. În accident a mai murit şi un alt băiat, Grivei Junior fiind cel care conducea maşina care s-a izbit de un copac într-o localitate din judeţul Tulcea. Claudiu Grivei avea 25 de ani şi împreună cu un coleg de-al său de serviciu plecase în cursul nopţii de miercuri spre joi din Timişoara pentru a ajunge în celălalt capăt al ţării. Cei doi tineri au pierit însă tragic într-un accident rutier pe raza localităţii Topolog, din Tulcea. Maşina lor a izbit în plin un copac de pe marginea şoselei, decesul ambilor producându-se imediat. La faţa locului au venit echipaje ale Ambulanţei, fără însă ca pentru Claudiu Grivei şi colegul lui să se mai poată face ceva ca să fie salvaţi. 
 "Ştiu că accidentul s-a produs într-o zonă cu multe curbe şi, din câte am înţeles el era la volan. Avea permis de câţiva ani şi ştia să conducă bine, nu-mi dau seama ce s-ar fi putut întâmpla acum", afirmă fostul vicepreşedinte al CJ Gorj. Accidentul s-a produs însă după multe ore de mers pe drumurile proaste şi întortocheate ale patriei, Gheorghe Grivei având parte acum de cel mai mare necaz care i se putea întâmpla. El mai are un băiat mai mare, care a plecat ieri de la Târgu Jiu spre Tulcea pentru a-şi aduce fratele acasă. 
 Grivei a fost între 2004 şi 2008 vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, perioadă în care a fost membru al PNL, PNŢCD şi PDL. El este în prezent consilierul judeţean ales pe listele PDL, partid în care s-a înscris de la începutul anului trecut vara aceasta Grivei fiind promovat şef la Baza de Aprovizionare şi Valorificare a Activelor Rovinari, o subunitate din cadrul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia. Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, Claudiu Grivei se afla la volanul maşinii implicate în accident, el fiind posesor al permisului de conducere din anul 2003. Cel mai probabil, înmormântarea va avea loc duminică, zi în care colegii de partid ai lui Grivei erau ocupaţi cu alegerile de la Turburea, alegeri organizate şi ele după moartea fostului primar al comunei tot în urma unui accident rutier precum cel de acum.
 


Vizualizări: 485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: