Transalpina, „mutată“ în centrul Târgu Jiului

Alexandru Cănăvoiu, preşedintele Asociaţiei “Drumeţii Montane”, va promova Transalpina chiar în centrul municipiului Târgu Jiu. Acţiunea are drept scop promovarea Festivalului Sporturilor Montane organizat de tânărul gorjean în vara acestui an. Trecătorii vor putea asista la o mini expoziţie cu peisaje de pe cea mai înaltă şosea a ţării.

Tânărul Alexandru Cănăvoiu alături de voluntarii din cadrul Asociaţiei „Drumeţii Montane” vor amplasa un cort în centrul oraşului unde trecătorii vor primi mai multe informaţii despre Transalpina, dar şi despre festivalul ce va avea loc în perioada 20-22 iulie 2012. “Asociaţia “Drumeţii Montane” va amplasa un punct de informare în centrul oraşului Târgu Jiu privind Festivalul Sporturilor Montane “Transalpin”, vineri, începând cu orele 12 până la ora 17. Astfel, cei care doresc să obţină mai multe informaţii privind acest festival îi pot întreba pe voluntarii asociaţiei. Totodată, în cortul pavilion ce se va amplasa în centrul oraşului se va face şi o mică expoziţie de fotografie cu peisaje de pe Transalpina”, a mărturisit Alexandru Cănăvoiu.

Centre de informare şi la Obârşia Lotrului

Târgujienii vor fi sfătuiţi să participe la acest festival care va cuprinde două mari probe, Maratonul şi Trofeul Jiului. Alexandru Cănăvoiu spune că festivalul este un bun prilej de a conştientiza gorjenii şi nu numai că stilul de viaţă eco este cel mai sănătos, iar Transalpina este unul dintre cele mai importante puncte turistice din ţară. „Scopul nostru este de a populariza şi promova turismul sportiv dar şi de a educa societatea într-un spirit verde. Astfel de centre de informare vor fi amplasate şi la Obârşia Lotrului astfel încât toţi cei care traversează în perioada următoare Transalpina să aibă în vedere festivalul din vară”, a precizat Alexandru Cănăvoiu.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: