Transfer de ultimă oră la Universitatea Craiova

Universitatea  Craiova a rezolvat luni încă un transfer. După Andrei Ivan, Uros Cosic şi Alexandru Măţel, noul manager general al grupării din Bănie, Victor Piţurcă, face o nouă mutare importantă şi îl transferă pe bosniacul Goran Zakaric.

Internaţionalul bosniac Goran Zakaric, căruia i-a sosit cartea verde, va semna un contract valabil patru ani cu U Craiova, a anunţat, luni, preşedintele clubului oltean, Sorin Cârţu. "Zakaric a primit astăzi carte verde şi va semna un contract pe 4 ani cu noi. Este un fotbalist foarte bun, cu multe calităţi şi cu siguranţă va aduce un plus echipei", a declarat Sorin Cârţu.

La 26 de ani, Zakaric este în anturajul echipei naţionale a Bosniei. Fotbalistul de 1,82 m poate juca şi ca aripă, iar în stagiunea 2017-2018 a marcat 15 goluri pentru Zeljeznicar, în Bosnia. A fost apoi achiziţionat de Partizan, formaţie pentru care în sezonul trecut a marcat de 7 ori în 36 de meciuri. Goran Zakaric a crescut la Sirokio Brijeg şi a mai evoluat la echipe ca Lokomotiva sau Zrinjski Mostar. În 2017 a fost pe lista lui FC Kaiserlautern şi a grecilor de la Xanthi. Vârful bosniac a debutat în naţionala ţării sale în 2014 şi a strâns 11 meciuri lângă Dzeko şi compania.  Conform Transfermarkt.de cota lui Zakaric  este  de 1,25 milioane de euro.

Vizualizări: 2,958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: