Bogoi: Eu am răbdare în continuare, de doi ani tot am răbdare

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, mai are încă răbdare şi aşteaptă ca problemele clubului să îşi găsească rezolvarea. Tehnicianul a precizat că are nevoie de timp să formeze  tinerii jucători din lot pentru nivelul Ligii secunde.       

Pandurii Târgu Jiu a început acest sezon cu un lot în formare, de jucători tineri şi foarte tineri, mulţi din pepiniera  proprie sau care nu au jucat nici măcar la nivelul Ligii 3. După ce a  pierdut jucătorii de valoare în vară,  Bogoi s-a văzut  nevoit să o ia de la capăt şi să  formeze o nouă echipă: ”Momentan, după cum se vede, noi mergem cu acelaşi lot de jucători. Aşa cum am declarat şi înainte de începerea acestui sezon, avem nevoie de timp să formăm jucători individual, pentru că nu sunt foarte mulţi dintre ei pentru acest nivel. Dar în scurt timp o să îi aducem acolo unde ne dorim, vrem să îi pregătim cât putem noi de bine şi ei să facă progrese în perioada următoare. Încerc să aduc  jucătorii la nivelul eşalonului secund. Sper să facă facă progrese de la meci la meci, iar în scurt timp să fie la un nivel bun”.

Bogoi şi-ar dori să întărească lotul, dar este conştient  că nu se poate în acest moment: „Nu este vorba de aducerea unor jucători, pentru că nu avem cum. Nu ştim nici dacă putem să mai aducem jucători, nici acum şi nici din iarnă nu ştim, aşa că ne bazăm pe ce avem în lot. Nu avem voie să aducem nici jucători liberi de contract. Nu ştiu nici dacă vom putea face în iarnă transferuri. Avem acea interdicţie din partea FRF. Noi trebuie să o luăm în fiecare săptămână de la început. Şi când intervin şi alte probleme din exterior suntem în imposibilitatea de a acumula puncte”.

Tehnicianul aşteaptă bani în contul clubului pentru a putea întări lotul, pentru că restanţele financiare către ANAF şi diverşi jucători au dus la blocarea  transferurilor şi interdicţia de a legitima jucători.

În ceea ce priveşte criza de la Pandurii, Bogoi spune că de peste doi ani tot are răbdare să  se rezolve: „Nu aş spune criză generală, dar ştie toată lumea cu ce probleme ne confruntăm. Tot aşteptăm să se stabilizeze lucrurile la nivelul clubului. De doi ani de  zile sunt aceleaşi momente dificile la  Pandurii. Eu am răbdare în continuare, de doi ani tot am răbdare şi acum doi ani am avut  răbdare, şi acum un an am avut răbdare, am răbdare şi anul acesta. În urmă cu două sezoane  jucau la Pandurii foarte mulţi jucători care jucaseră la un nivel foarte mare şi tot nu au fost rezultate. Au plecat, unii că nu aveau valoare, alţii că nu au fost motivaţi să joace aşa cum aş fi vrut eu. Dar chiar dacă este dificil, este foarte dificil să o luăm mereu de la zero,  încercăm  în fiecare săptămână să mobilizăm jucătorii şi să ajungem la  un nivel  bun la final  de săptămână când avem etapă în campionat”.

Antrenorul Adrian Bogoi a  preluat Pandurii în urmă cu doi ani, mai exact pe 6 noiembrie 2017, şi a reuşit să salveze, în două rânduri, Pandurii de la retrogradare, pe finalul sezonului.

Vizualizări: 570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: