CSM Târgu Jiu nu a putut trece de lider

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au avut un start perfect de sezon, dar nu au putut trece de liderul de la CS Dacia Mioveni. În etapa a patra a Diviziei A, Seria C, elevele lui Liviu Andrieş au suferit primul eşec din noul sezon, dar nu fără a lupta pe teren, scor final 28 – 20, după ce la pauză gazdele au condus cu 10 – 9.

Echipa antrenată de Liviu Andrieş este una foarte tânără şi fără experienţa competiţională a jucătoarelor de la Dacia Mioveni, din acest motiv gazdele pornind ca favorite la acest joc. După primele trei etape, cele două formaţii se aflau la egalitate de puncte, conducând Seria C a Diviziei A, ambele cu câte 9 puncte în clasament, echipa din Mioveni ocupând fotoliul de lider grație golaverajului mai bun.

După un joc considerat bun al fetelor de la CSM Târgu Jiu, acestea au pierdut, sâmbătă, confruntarea cu CS Dacia Mioveni, scor 28-20 pentru gazde, care au început jocul mai bine și au ajuns la patru goluri avans pe tabelă, scor 9-5. Handbalistele lui Liviu Andrieș nu au cedat și au reușit să revină spectaculos și să egaleze cu doar câteva secunde înainte de finalul primei reprize, scor 9-9. Echipa gazdă a beneficiat însă de o aruncare de la 7 metri si, astfel, a reușit să intre la cabine cu un avantaj de un gol, scor 10-9.

În repriza secundă gazdele au intrat mai bine în joc şi s-au distanțat la 15-9, echilibrul din prima parte a meciului fiind rupt. Meciul s-a încheiat cu scorul de 28-20, deşi acest rezultat putea fi mai strâns dacă fetele de la Târgu Jiu nu ar fi ratat mai multe aruncări de la 7 metri. Elevele lui Andrieș au ratat 6 lovituri de la 7 metri, din cele 9 de care au beneficiat.

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost extrema stângă de la CSM Târgu Jiu, Ioana Bianca Stanca, cu 6 goluri marcate.

Având în vedere valoarea adversarului şi experienţa jucătoarelor de la Mioveni, dar şi finanţarea de care dispune clubul din Mioveni şi obiectivele propuse, acesta a fost cel mai greu test de până acum al handbalistelor pregătite de antrenorul Liviu Andrieș. Echipa care acum conduce seria, CS Dacia Mioveni, este una dintre candidatele la promovare, alături de o altă echipă bine cotată, Activ Prahova Ploiești, pe care CSM Târgu Jiu o va întâlni la finalul săptămânii la Târgu Jiu.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: