Eşec pentru baschetbaliştii de la CSM în primul joc oficial

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au trecut de primul test oficial al sezonului şi aşteaptă acum debutul în faţa  propriilor suporteri. Gorjenii au pierdut meciul de debut  pe terenul echipei CSM Focșani, în meciul din Cupa României, scor 71-57 (17-15, 18-13, 14-19, 22-10). 

Primul meci oficial al baschetbaliştilor lui Claudiu Alionescu nu a adus şi prima victorie, gorjenii fiind  învinşi în manşa tur a primei faze a Cupei României de CSM Focșani cu scorul de 71-57, pe sferturi 17-15, 18-13, 14-19, 22-10. Antrenorul Claudiu Alionescu a fost mulţumit de o bună parte a jocului, dar nu şi de finalul acestuia, considerând că diferenţa dintre cele două echipe nu este atât de mare cum s-ar părea: “Din păcate pentru noi, am pierdut acest meci la o diferență care nu reflecta absolut deloc desfășurarea lui. Similar meciului de la Mediaș, am avut o cădere în ultimele cinci minute ale sfertului decisiv, care a dus la această diferență. Este păcat pentru munca noastră de până atunci, pentru dăruirea și efortul depus din partea jucătorilor. În acelasi timp, trebuie să recunosc faptul că, din punct de vedere ofensiv, jocul nu a arătat deloc bine. 57 de puncte marcate este mult prea puțin pentru a putea emite pretenții. Sper doar să fi fost o zi mai proastă a noastră, iar miercuri, în Sala Sporturilor, să avem o altă faţă, care să ne permită un joc mult mai bun calitativ”.

Printre remarcaţii meciului s-a numărat Andrei Gheorghe de la CSM cu 17 puncte.

După acest prim meci din Cupa României pentru CSM Târgu Jiu va urma returul de la Târgu Jiu, programat la mijlocul săptămânii, acesta fiind şi debutul în faţa propriilor suporteri, după care CSM va debuta şi în campionat, urmând să evolueze în primele două etape în deplasare, mai întâi pe terenul echipei CSM Miercurea Ciuc, pe data de12 octombrie, iar în etapa a doua, pe data de 19 octombrie, din nou pe terenul echipei CSM Focșani.

La finalul acestei luni va fi programat şi primul meci din campionat al CSM Târgu Jiu de pe teren propriu, pe 26 octombrie, cu Athletic Constanța.

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: