Trei accidente într-o singură zi în Gorj

Poliţiştii gorjeni au intervenit duminică, 12 august la trei accidente. Unul la Rovinari, unul la Bâlteni şi altul la Scoarţa. La toate cele trei au fost înregistrate victime.

Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DE 79, pe raza localităţii Vârţ, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime. Un rovinărean de 35 ani  a accidentat un pieton în vârstă de 44 de ani care se angajase în traversarea străzii fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul "Tudor Vladimirescu" din Târgu-Jiu pentru investigaţii medicale.

Câteva ore mai târziu, tot pe DN 79 în comuna Bâlteni a avut loc un alt accident rutier. Din  primelor cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că un doljean de 56 ani, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Rovinari în direcţia Filiaşi, pe raza comunei Bâlteni, în intersecţia DE 79 cu DJ 675, a acroşat un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Bâlteni, ce se deplasa cu o bicicletă în aceeaşi direcţie de mers şi care se angajase în efectuarea manevrei de viraj la stânga, spre DJ 675 Ţicleni. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului.

Şi la Scoarţa un şofer neatent a făcut o victimă. Se pare că un târgujian de 43 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcţia Scoarţa în direcţia Târgu-Jiu, în satul Pişteştii din Deal, a acroşat un pieton de 43 ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, care se angajase în traversarea drumului. În urma impactului a rezultat accidentarea pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Târgu-Jiu, pentru efectuarea de investigaţii de specialitate.

În toate cele trei cazuri poliţiştii au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au întocmit pe numele conducătorilor auto dosare penal sub aspectul săvârşirii infracţiuni de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: