Trei candidaţi pentru postul de preşedinte la SMEO

Postul lui Gabriel Căldăruşe este vânat de încă doi colegi din Sindicatul Mine Energie Oltenia (SMEO). Săptămâna viitoare, vor fi alegeri pentru toate funcţiile de conducere din gruparea sindicală. Au drept de vot aproximativ 2.800 de persoane.

Gabriel Căldăruşe se bucură de susţinerea colegilor din Tismana şi Rovinari, dar recunoaşte că are emoţii. Doi sindicalişti din Tismana şi Peşteana s-au înscris şi ei în competiţia pentru funcţia de preşedinte al sindicatului.

„Emoţii sunt în orice competiţie. Există şi emoţii pentru că suntem oameni. Mai sunt doi contracandidaţi. Există alegeri în cadrul sindicatului pentru toate funcţiile. Participă toţi membrii de sindicat. Vor fi peste 2700 de votanţi. Vrem ca numărul să crească”, a explicat Gabriel Căldăruşe, la TV Sud.

Săptămâna viitoare vor fi alegeri pentru toate funcţiile de conducere din sindicat. „Mă bucur că există transparenţă. Este o campanie elegantă din partea tuturor colegilor. Marţea viitoare vor fi alegeri şi îmi doresc să fie transparente, oamenii să voteze fără influenţe. Vor avea loc alegeri pentru toate funcţiile, lider sindical, vicelider, şef de departament”, a mai declarat Căldăruşe.

Emil Bârsanu candidează pentru o funcţie de conducere. „Eu candidez pentru funcţia de şef de departament la Rovinari. Aici sunt incluse carierele Rovinari şi Pinoasa. Mai am un coleg care candidează pentru această funcţie. Este vorba despre domnul Valentin Vasile. Vom vedea rezultatele pe data de 19”, a declarat Bârsanu.

Vizualizări: 3,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: