Trei cluburi închise de Protecţia Consumatorului în Gorj

Un club din municipiul Târgu Jiu a fost închis de comisarii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Gorj pentru că nu avea autorizaţia de la primărie reînnoită pe anul 2015. Alte două cluburi din judeţ au avut aceeaşi soartă, inspectorii OPC constatând abateri atât în privinţa autorizaţiilor eliberate de ISU, cât şi abateri legate de funcţionarea localului.

Trei cluburi din judeţul Gorj au fost închise temporar de Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, după ce au încălcat nişte reguli esenţiale. Unul din localurile închise se află în municipiul Târgu Jiu. Un alt club care a fost închis funcţiona în comuna Turburea, iar celălalt în localitatea Capul Dealului.

Inspectorii OPC au precizat neregulile care au dus la aplicarea acestei măsuri. ”Principalele abateri constatate: lipsa autorizaţiilor DSVSA, DSP şi ISU, neafişarea avertismentului cu privire la fumat precum şi neavizarea autorizaţiei eliberate de primărie pe anul 2015. Controlul s-a desfăşurat în perioada 6-7 noiembrie 2015 în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Gorj în cluburi, discoteci, baruri, cafenele şi alte spaţii publice cu destinaţii similare. Au fost închise până îşi remediază deficienţele”, a spus Mădălin Giurcău, comisar şef la OPC Gorj.

Potrivit autorităţilor, au fost controlate şase localuri, toate şase fiind şi amendate cu suma de 22.500 lei. ”Au fost controlaţi şase operatori economici, au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 22.500 lei. Toţi şase operatori economici au fost sancţionaţi contravenţional”, a spus Mădălin Giurcău, comisar şef la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: