Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

MIZERIE: S-a infiltrat în grupul greviştilor foamei de la CEO

Un angajat al CE Oltenia, care s-a alăturat luni greviştilor foamei din faţa companiei, a plecat după covrigi la doar câteva ore de la începerea protestului. Este vorba de Toma Rotaru, macaragiu. Acesta a fost exclus imediat din grupul protestatarilor, cei care au făcut greva foamei încă de joi spunând că a fost o încercare de decredibilizare a protestului lor. Ceilalţi grevişti spun că acesta face parte din Sindicatul Mine Energie Oltenia (SMEO). "Ne-am pomenit cu el de dimineaţă că vrea să ni se alăture. Noi de bună credinţă l-am primit. După controlul medical, a mai trecut ceva timp a plecat de lângă noi. S-a dus spre chioşcurile din faţa spitalului şi venea de acolo cu covrigi în mână. Din spusele lui, făcea parte din Sindicatul Mine Energie Oltenia. De când a venit a întrebat de Căldăruşe. I-am spus că vine mai târziu şi atunci a zis că stă şi el şi protestează că nu-i convine clasa", a declarat grevistul Nicolae Mitea. 

"Mi s-a părut un om suspect, ciudat, cu doi cercei în ureche şi cu codiţă. Ideea este că s-a furişat de pe lângă noi să îşi ia de mâncare, ca să tragă lumea concluzia că de fapt noi aici mâncăm şi că nu suntem în greva foamei. Bineînţeles că l-am alungat de aici. I-am spus verde-n faţă şi i-am spus că dacă nu pleacă chemăm jandarmii", a spus Mircea Gherendi, un alt protestatar.

Cel care a dat joi dimineaţă startul protestului, Manu Tomescu, spune că este dispus să facă analize medicale pentru a demonstra că nu a consumat alimente în perioada în care s-a aflat în greva foamei.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: