Trei gorjence au scăpat temporar de soții violenți

Violența în familie este un adevărat fenomen în Gorj, nefiind zi în care polițiștii să nu fie solicitați să intervină.

Pe 5 aprilie, o femeie de 49 de ani din Turburea a sesizat că soțul ei, care avea deja interdicție să se apropie de ea, o agresează. Bărbatul de 41 de ani a fost reținut 24 de ore și dus în arestul IPJ Gorj.

Pe 6 aprilie, o femeie de 56 de ani din Fărcășești a sunat la poliție pentru a spune că este lovită și amenințată cu moartea de soțul ei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și timp de cinci zile nu are voie să se apropie de locuință. Pentru că nu avea unde sta, a fost adăpostit la Casa Iris din Târgu Jiu.

Pe 7 aprilie, un tânăr de 19 ani din Alimpești a sunat la poliție pentru că între părinții lui s-a iscat un conflict. “Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 47 de ani, din comuna Alimpești, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra fiului său, adresându-i amenințări cu moartea atât fiului cât și soției sale, de aceeași vârstă. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și amenințare”, arată IPJ Gorj.

Totodată polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile față de agresor, acestuia fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 100 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia. (A.M.)

Vizualizări: 1,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: