Capotă se promovează pe Facebook: Să vadă lumea ce am făcut!

Cum a fost și cum arată acum! Este „campania” demarată de directorul spitalului din Târgu Jiu, Gigel Capotă, care vrea să le arate gorjenilor, pe internet, ce a făcut el pentru unitatea medicală de când o conduce. Capotă le prezintă internauților, în fiecare zi, ce lucruri s-au schimbat în bine în spital. S-a lăudat până acum cu holul de la Spitalul 700 și cu spălătoria recent deschisă.

Toate anunțurile directorului Gigel Capotă sunt postate, alături de fotografii, pe pagina sa de Facebook. Managerul speră ca, în acest fel, să fie schimbată și imaginea spitalului. “Spitalul nostru a suferit puțin, și asta recunosc că este și vina mea ca manager, pe latura de comunicare. Ne-am axat prea mult să rezolvăm anumite probleme fără să ieșim în relief și cu lucrurile bune care încep să se facă. Am creat o pagină de Facebook unde să arăt și lucrurile bune și practic lumea să înțeleagă că deja încep să se schimbe multe lucruri doar pentru a crește calitatea actului medical. Vrem să schimbăm puțin imaginea pe care a încercat să o denigreze anumite persoane”, a transmis Gigel Capotă.

În fiecare zi, Capotă vrea să le transmită prietenilor virtuali ce a reușit să facă de când a preluat mandatul în fruntea spitalului. Cere, în schimb răbdare ca să-și poată duce la îndeplinire planul de management: „O să prezint zilnic ce s-a făcut de când sunt eu manager. Să vadă cum era înainte și cum e acum, să se vadă că nu se stă degeaba. Sunt multe de făcut, recunosc, dar nu poți să zici că în 6-7 luni de zile trebuie să faci ce nu s-a făcut de 20 de ani. O să le prezint pe toate pe pagina mea de Facebook. O să afișez și investițiile pentru că va veni multă aparatură pentru sălile de operații. S-a finalizat și sistemul de avertizare pat bolnav. Sunt multe de făcut, am primit și anumite recomandări care s-au făcut și trebuie să ținem cont de ele”.

Până acum, Capotă a enumerat câteva dintre realizările sale. A schimbat intrarea Spitalului 700, a renovat holurile unității medicale, a fost înlocuit instrumentarul din spital, au fost renovate mai multe secții, a redeschis spălătoria și croitoria ca să facă economii. „Vă aduceți aminte cum era înainte intrarea în Spitalul 700 și cum este acum prezentată acolo, pe internet. Să nu te deprime. Pentru un bolnav înseamnă foarte mult mediul ambiant. Haideți să lăsăm răutățile deoparte și să vedem dacă pot să fac sau nu ceva. E adevărat că la capitolul imagine nu am umblat. Oricare dintre noi putem deveni beneficiarii acestui spital, ai acestor condiții și atunci putem fi trași la răspundere”, a fost mesajul directorului Gigel Capotă.

Galerie foto


Vizualizări: 2,187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: