Trei mituri despre sfârșitul lumii demontate de NASA

1.     Mitul: Sfârșitul lumii este o manevră USL pusă la cale de Dragnea pentru asigurarea unei majorități și mai confortabile la viitoarele alegeri parlamentare. ”Dacă am făcut noi aproape 70% cu doar 300.000 de morți amărâți din Teleorman, imaginați-vă ce ar însemna o masă electorală de 6 miliarde de votanți, toți de partea USL!”, s-ar fi confesat noul vicepremier unor surse din interiorul Cătălinei Ștefănescu. Conform legendei urbane, sfârșitul lumii ar urma să fie dus la îndeplinire de Marian Vanghelie, care va organiza grătare imense în toate marile orașe ale lumii, grătare la care vor fi serviți mici cu trichineloză și bere expirată. Adevărul: De fapt, USL-ul plănuiește să omoare doar toți locuitorii României, nu întreaga lume.

2.     Mitul: Sfârșitul lumii va veni când va trage Teo Trandafir o flatulență. Suferințele lui Teo fac deliciul presei mondene zilele astea. Ca orice femeie ușor supraponderală, Teo mănâncă pe fond nervos. Carbohidrații în exces acumulați în aceste zile vor duce, spun profețiile mayașe, la o balonare apocaliptică. Când îndrăgita prezentatoare TV va elibera gazele care i s-au adunat astfel în stomăcel, se va produce o furtună cu vânt (sau chiar vânturi) de 500 km/h, apoi un cutremur urmat de un tsunami devastator care va îneca toată populația globului. Adevărul: De fapt, capacitățile distructive ale lui Teo nu sunt chiar atât de mari, deoarece aceasta s-a operat recent și a mai dat jos. Se pare că va reuși doar să-și spargă geamurile de la apartament și să epileze nazal definitiv tot cartierul.

3.     Mitul: Sfârșitul lumii va veni ca urmare a unei noi epoci glaciare, una instaurată exclusiv din cauza declarațiilor lui Victor Ponta. Picturile rupestre din sufrageriile mayașe au arătat că Anticristul va avea urechi ca de Mickey Mouse, ochelari ca de tocilar și freză ca de prost. Imediat, NASA a luat în considerare ca minciunile noului premier al României să înghețe întreg oceanul planetar, ducând la o dispariție treptată a tuturor formelor de viață de pe pământ. Adevărul: Din păcate, NASA nu poate exclude posibilitatea ca într-adevăr minciunile lui Victor Ponta să aducă apocalipsa, dar ne-a asigurat măcar că Ion Iliescu va supraviețui bine mersi și, dacă avem nevoie, ne va uda el florile.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: