Trei probe de interviu la un concurs de angajare

Un nou concurs-problemă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Unitatea sanitară încearcă de aproape o lună să angajeze un asistent medical debutant la secția Pediatrie. Nici până acum nu a fost desemnat un câștigător, deși participanții au trecut de proba scrisă a concursului.

Proba interviului le dă însă mari bătăi de cap șefilor din spital. După ce au anulat primul interviu, au fost nevoiți să procedeze la fel și a doua oară. De această dată, un candidat a depistat că o întrebare din varianta extrasă era din afara tematicii de concurs. Motiv serios de contestație și, desigur, de anulare a interviului.

Managerul interimar Dumitru Vienescu a dispus reluarea probei la data de 18 decembrie. Toți candidații care s-au prezentat la proba scrisă, în număr de 24, au trecut de testul grilă. La interviu, doar 14 dintre ei au mai venit, unul singur reușind să ia punctajul minim necesar promovării probei. Concursul a fost contestat, iar ulterior interviul a fost anulat.

Pe 11 decembrie, nouă candidați s-au prezentat din nou la interviu, trei fiind declarați admiși. La două zile distanță de la afișarea rezultatelor, spitalul anunță că anulează din nou proba, tot din cauza unei contestații care s-a dovedit a fi întemeiată.

Spitalul Județean trage speranța că va reuși să angajeze din a treia încercare o persoană pentru postul vacant de la Pediatrie.

Vizualizări: 9,938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: