Cer salarii mai mari cu 25%

Reprezentanții sindicatului SANITAS din asistență socială au participat joi la sediul Consiliului Județean Gorj, la întâlnirea organizată de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, cu reprezentanții organizațiilor reprezentative la nivel de unitate, în vederea stabilirii salariului de bază al funcționarilor publici și personalului contractual din cadrul administrației Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Gorj.

"Reprezentanții sindicatului SANITAS au solicitat o creștere a salariului de bază cu 25% pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul DGASPC Gorj. Creșterea oferită de conducerea Consiliului Județean Gorj a fost de 10% pentru întreg personalul DGASPC Gorj, cu excepția conducerii, care a primit o creștere de 7%", arată un comunicat semnat de președintele Satitas Gorj, Valentin Popa.

Vor fi prevăzute în buget pentru anul 2020 sumele necesare acordării voucherelor de vacanță și a indemnizației de hrană, drepturi care au fost menținute.

Vizualizări: 2,291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: