Trei propuneri pentru înlocuirea lui Dian Popescu

Liberalii gorjeni aşteaptă conducerea centrală a partidului la Târgu Jiu, în data de 7 martie. Asta după ce o delegaţie formată din aproximativ 20 de persoane - primari, consilieri şi alţi membri de partid - a fost la Bucureşti pentru a cere înlăturarea lui Dian Popescu de la şefia PNL. Sunt vehiculate trei variante pentru înlocuirea lui Popescu.

Liberalii gorjeni vor fie un preşedinte desemnat de centru, fie pe primarul din Novaci ori Câlnic, cei doi având rezultate foarte bune în alegeri.

Constantin Bobaru, primarul de la Bumbeşti Jiu, crede că reprezentanţii de la centru îşi vor respecta promisiunile în ceea ce priveşte înlocuirea lui Dian Popescu. „Ştiu că unii dintre colegii mei au avut o discuţie separată cu reprezentanţii partidului de la nivel central. S-a marşat pe unul dintre cei doi primari care au avut rezultatele cele mai bune la alegeri, primarul de la Câlnic sau primarul de la Novaci. A rămas ca domnul Petrache, iar în funcţie de program şi doamna Alina Gorghiu, să vină la Târgu Jiu pentru a rezolva problema. Sunt convins că promisiunile liderilor de la nivel central se vor materializa”, a declarat Constantin Bobaru.

În cadrul discuţiei de la Bucureşti au existat controverse şi în ceea ce priveşte locul unde să se ţină Delegaţia Permanentă. Liberalii spun că Dian Popescu ar fi cerut ca întâlnirea să aibă loc la Târgu Cărbuneşti, însă secretarul general PNL nu a fost de acord ca şedinţa să se desfăşoare în cârciumă. Ca atare, s-ar fi ales Casa de Cultură a Sindicatelor. „Mi se pare firesc ca întâlnirile unui partid să nu fie ţinute într-o cârciumă, oricare ar fi aceea. Locaţia exactă o va stabili însă preşedintele Dian Popescu”, a mai precizat Bobaru.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: