Trei tineri răniţi după ce au intrat cu maşina într-un zid

Politia municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin 112, de un participant la traficul rutier, despre faptul că pe str. Traian a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. O echipă s-a deplasat la faţa locului, stabilind faptul că  P.C.A., de 22 ani, din Târgu Jiu nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând în coliziune cu un zid al unei societăţi comerciale. În urma impactului a rezultat rănirea a trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, pasageri în autoturism.

Victimele au fost transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, acesta refuzând să fie condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor de fapt, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi refuzul de a se supune recoltării de probe biologice în vederea stabilii alcoolemiei. (M.M.)

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: