Trenule, mașină mică, unde-l târăști pe Bentlycă?

Nu știu dacă e mâna RTV-ului sau a lui Gigi Becali însuși. Deja e a doua rudă a lui Gigi care moare în decurs de o săptămână. Din nou, televiziunile pe care cel mai celebru cioban le-a făcut mari o să se jeluiască la instanțe să-i permită să iasă din pârnaie, măcar pentru parastas. Încep să cred că e premeditat, că țuțărul ăla de Florin Condurățeanu, așa metrosexual și prostălău cum îl vedeți, s-a hotărât că scopul scuză mijloacele și s-a apucat de săvârșit omoruri în numele neamului românesc. Că doar el susținea că eliberarea lui Becali ar servi neamului.

E drept, și mai probabil, cauzele morții într-un accident de tren cu Bentley a finului lui Gigi pot fi trecute la capitolul mai larg ”prostia omenească”. Poate chiar fudulia omenească. Omul cu Bentley n-a avut chef să aștepte la barierele coborâte, așa că s-a gândit să se strecoare printre ele. Fiind genul care și l-ar alege pe Becali naș, nu s-a gândit că acele bariere sunt coborâte cu un scop clar: acela de a bloca accesul mașinilor CÂT TRECE TRENUL. Bentley-ul s-a descurcat admirabil să le ocolească, așadar, dar n-a mai fost la fel de bun la întâlnirea cu trenul. Trenul a marcat decisiv, deci Trenuri – Bentley-uri 1-0.

La fel de amuzant mi s-a părut epitaful care a stat pe toate posturile de știri, în loc de titlu, la moartea primarului din Ștefănești: ”A pierdut 10 milioane de euro la table cu Gigi Becali”. Vă dați seama? Cea mai mare realizare a omului a fost c-a pierdut niște bani. Ca și când aș muri eu mâine și pe piatră mi-ar scrie: mai avea de dat 3000 de euro din creditul la bancă. Dumnezeu să-l ierte și să-i plătească!

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: