Trică va juca la victorie meciul cu FC Buzău

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca în etapa a 9-a din acest week-end în deplasare. Antrenorul Eugen Trică spune că va aborda şi această partidă la victorie, la fel ca toate meciurile, chiar dacă va întâlni o echipă din top 6.

Numit săptămâna trecută la ACS Viitorul Târgu Jiu, Eugen Trică a debutat deja cu o victorie pe teren propriu şi vrea să continue pe aceeaşi linie. Deja adversarii se tem de echipa sa iar cei de la Buzău cred că vor avea un meci dificil, ştiind că joacă cu o echipă care se bata la play-off.

Nici Trică nu crede că meciul va fi uşor dar spune că îl va aborda doar cu gândul la victorie: „ Avem un meci la fel de important etapa viitoare, la Buzău, cu o echipă în formă. Atâta timp cât sunt eu aici, echipa va juca doar la victorie. Nu mai contează ce a fost, important este ceea de facem de acum înainte”, a declarat Trică, referitor la meciul de la Buzău dar şi la cele care vor urma.

Înaintea etapei a 9-a, FC Buzău e pe locul 6, cu 16 puncte, şi vine cu un moral foarte bun după mai multe meciuri câştigate consecutiv. ACS Viitorul are în schimb doar 6 puncte şi este pe locul 15, înainte de numirea lui Trică având doar trei puncte în clasament acumulate în şapte etape.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: