Trică vede partea plină a paharului după ultima remiză

ACS Viitorul Târgu Jiu și Metaloglobus au remizat sâmbătă, scor 0-0, la Târgu Jiu, în etapa a 12-a din Liga 2. În pofida scorului alb, partida a fost animată, cu ocazii de ambele părți dar cele mai clare au aparținut oaspeților, care au trimis balonul în două rânduri în bara laterală și o dată în transversală.

Primul care a lovit stâlpul porții a fost Alexandru Lazăr, cu un șut, la firul ierbii, de la 14 metri, iar, în minutul 45, mingea reluată cu capul de Ovidiu Herea a fost respinsă în transversală de portarul Eftimie. Veteranul Ovidiu Herea a lovit și bara laterală, în minutul 73, cu un șut pe jos, de la 23 de metri. După acest rezultat, ACS Viitorul se poate consola cu faptul că a ajuns la cinci partide consecutive fără înfrângere de când a fost preluată de Eugen Trică, al cărui bilanț este de trei victorii și două remize. Egalul cu Metaloglobus este primul înregistrat la Târgu Jiu de Trică, a cărui echipă câștigase precedentele două partide de pe propriul teren, cu Politehnica Timișoara (2-1) și Unirea Constanța (2-1).

Trică s-a declarat mulțumit de rezultatul cu Metaloglobus, dar și de jocul echipei chiar dacă se poate spune că echipa sa a pierdut două puncte acasă. ”Este un rezultat de egalitate echitabil. Am avut şi noi situaţii de a marca, au avut şi ei două-trei bare, dar până la urmă ne mulțumim și cu faptul că nu am primit gol. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători de calitate. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei din punct de vedere al atitudinii şi dorinţei. Ne doream să câştigăm acest meci, pentru a rămâne aproape de play-off, dar mă declar mulțumit de atitudinea jucătorilor mei, care au luptat pentru fiecare minge”, a spus Trică după meci. Tehnicianul n-a putut conta în meciul de sâmbătă pe fundașul dreapta Alin Buleică și pe atacantul Gabriel Dodoi, ambii accidentați.

Etapa următoare, a 13-a, ACS Viitorul Târgu Jiu va evolua pe terenul formației FK Csikszereda, sâmbătă, de la ora 11:00.

Galerie foto


Vizualizări: 664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: