Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trimis în judecată pentru omor

Tânărul din Târgu Cărbuneşti arestat preventiv la sfârşitul lunii trecute, după ce a încercat să calce cu maşina un amic de-al său cu care tocmai se certase, va fi judecat acum la Tribunalul Gorj pentru fapte care îi pot aduce ani buni de puşcărie. Iniţial, accidentarea lui Daniel Dumitru, de 27 de ani, părea chiar a fi o întâmplare nefericită produsă pe şosea. Acesta mergea ca pieton, regulamentar, iar o maşină l-a lovit în plin, şoferul fugind însă de la faţa locului. Poliţiştii i-au dat repede de urmă şi au deschis un dosar penal pe numele său, Mihai Benone fiind iniţial cercetat pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi vătămare corporală din culpă.

Imediat după producerea accidentului, tânărul rănit a fost dus la spitalul din Târgu Cărbuneşti, unde aproape 100 de romi, rude ale acestuia, s-au strâns pentru a-i fi alături. Rănitul a fost transferat apoi la Craiova, dar lucrurile nu au evoluat favorabil, şoferul ucigaş urmând să fie acum judecat pentru omor, procesul fiind programat să înceapă la Tribunalul Gorj luna viitoare.

Gelu IONESCU

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: