Trimis în judecată, validat consilier local

Comuna Vladimir are un nou consilier local în persoana fostului contabil Pasăre Daniel Vasile, trimis în judecată, alături de primarul Ion Ianăși, în dosarul podului de la Andreești. Cei doi sunt reprezentanți ai PNL.

„Admite cererea secretarului general al comunei Vladimir. În temeiul dispoziţiilor art. 119 alin. (1) din O.U.G. nr.57/2019 actualizată, validează mandatul domnului Pasăre Daniel Vasile pentru funcţia de consilier local în Consiliul Local al comunei Vladimir, înscris în lista supleanţilor pentru funcţia de consilier local. Prezenta hotărâre se va comunica prefectului judeţului Gorj şi secretarului general al comunei Vladimir. Executorie”, este decizia instanței din Târgu Cărbunești.

Primarul din Vladimir a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, alături de alte patru persoane, în vara lui 2019. Ianăși este acuzat că a plătit lucrările de reabilitare a unui pod înainte ca acestea să fie începute, prejudiciul fiind estimat la circa 270 de mii de lei. Pe lista de inculpați figurează reprezentanți ai primăriei, ai firmei constructoare, precum și dirigintele de șantier. Unul dintre acuzați este chiar proaspătul consilier local Pasăre.

Un nou termen al procesului are loc săptămâna viitoare.

Vizualizări: 1,308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: