Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Procesul dintre Boza și CE Oltenia a fost suspendat

Tribunalul Gorj a decis, miercuri, suspendarea litigiului dintre fostul manager Sorinel Boza și Complexul Energetic Oltenia, fostul său angajator.

Procesul care are ca obiect „pretenții” a fost înregistrat în iunie 2020, fiind mutat de la Secția a II-a Civilă a Tribunalului Gorj. La primul termen, de luna trecută, cauza a fost amânată pentru „lipsă apărare”.

Miercuri, 10 martie, instanța a dispus suspendarea cauzei, la cererea părților. „În temeiul art.411 al.1 pct.1 C.p.c. dispune suspendarea cauzei. Cu recurs pe durata suspendării”, se arată în minuta sentinței.

Boza a înaintat această acțiune la scurt timp după ce a fost înlăturat de la conducerea companiei, înainte de încetarea mandatului de contract. Și CE Oltenia a deschis mai multe procese pe numele foștilor directori sau supraveghetori, pentru recuperarea unor prejudicii stabilite de organele de control.

Vizualizări: 1,969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: