Troupe, singura noutate la reunire

Energia Rovinari s-a reunit ieri în efectiv redus. După mini vacanța de sărbători, cei 9 jucători sosiți sub comanda lui Nikolic au efectuat un antrenament ușor. Singura noutate a reprezentat-o revenirea lui Troupe.

După doar 2 săptămâni de pauză, baschetbaliștii s-au apucat din nou de treabă. Doar 10 zile mai sunt până la reluarea sezonului în care Energia nu mai concepe să rateze playofful.

Sârbul minune se lasă așteptat

Lui Nikolic i-a fost cel mai ușor să ajungă la reunire. Nici n-a plecat acasă în această perioadă deoarece sărbătorește Crăciunul și Revelionul pe rit vechi. Asta înseamnă că sârbii de la Energia vor sărbători trecerea în noul an în noaptea de după meciul cu Gaz Metan Mediaș, pe 14 ianuarie. Dintre sârbi a dispărut Milan Oluic și e așteptat să apară Rajko Kljajevic. Pivotul minune, recomandat de antrenor, a semnat deja cu Energia dar se lasă așteptat. Trebuia să vină în Tg Jiu de pe 2 ianuarie dar nu a ajuns la reunire. După spusele lui Nikolic astăzi ar trebui să facă primul antrenament alături de noii colegi. ”E un pivot foarte bătăios, dacă e în formă bună poate fi peste Steffel. Are 26 de ani dar cred că se mai poate maturiza puțin. El cu Darby și cu Troupe vor merge marți la vizita medicală. Nu mai vine nimeni la echipă, suntem deja 12 și nu mai sunt bani”, a spus ieri Nikolic. Kabengele era așteptat și el aseară la Tg Jiu iar vedeta Darby va sosi vineri.

9 – jucători au venit la primul antrenament din 2012:Deaconescu, Bratoloveanu, Alionescu, Guțoaia, Gliga, Mocanu, Stefan Nikolic, Steffel și Troupe.

2 – amicale vor juca gorjenii în următoarele zile, ambele contra Craiovei: duminică de la ora 17 la Craiova și luni de la ora 19 la Tg Jiu.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: