Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trump, în conflict cu Cameron

Donald Trump a declarat că este puțin probabil să aibă o relație bună cu David Cameron în condițiile în care premierul britanic a calificat propunerea sa de a interzice temporar intrarea musulmanilor în Statele Unite drept 'una care dezbină, prostească și greșită'.

'Se pare că nu vom avea o relație foarte bună. Cine știe? Sper să am o relație bună cu el, însă se pare că nu face nimic pentru a rezolva problema', a declarat miliardarul american într-un interviu difuzat luni la ITV.

Donald Trump a făcut referire la declarațiile lui David Cameron cu privire la propunerea sa de a interzice temporar intrarea musulmanilor pe teritoriul american, un mijloc, în opinia sa, de a lupta împotriva terorismului islamist după atentatele de la Paris și un schimb de focuri sângeros în California.

Cameron a calificat această propunere ca fiind "una care dezbină, prostească și greșită' și a refuzat recent să revină asupra declarațiilor sale sau să-și ceară scuze.

Vizualizări: 278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: