Tuareg în flăcări la Novaci

Un Volkswagen Touareg a ars ca o torță în orașul Novaci. Un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie nr. 2 Novaci a intervenit, pe D.N. 67. pentru stingerea incediului izbucnit la autoturismul de teren. Pompierii nu au reușit să facă mare lucru pentru că în incendiu au ars aproximativ 75% din părţile combustibile ale autoturismului. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric. Intervenţia a durat aproximativ 30 de minute.

Și pompierii din Motru au intervenit pentru stingerea unui incendiu  izbucnit la un depozit de furaje, în comuna Broşteni, satul Lucşoara, județul Mehedinţi unde au ars aproximativ 2 tone de plante furajere. Cauza probabilă a incendiului este „Flacăra – folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, iar intervenția a durat aproximativ 90 de minute.

Tot la un incendiu izbucnit la un depozit de furaje din satul Vidin al comunei Jupânești au intervenit și pompierii din Târgu-Jiu. Cauza incediului a fost aceeași, numai că aici pompieri s-au luptat mai bine de patru ore cu flăcările, însă focul a mistuit 15 tone de plante furajere.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: