Tudor (PSD): Pot să garantez că domnul Lădaru nu va fi candidatul ALDE

Eduard Lădaru a reușit din nou să-i enerveze pe pesediști, la puține zile de la intrarea în cursa pentru Primăria Târgu Jiu. Reprezentantul ALDE, teoretic coleg de alianță cu PSD, îi atacă în aceeași măsură și pe pesediști, și pe liberali. Un pesedist îl atenționează că va fi scos de pe lista de candidați, ceea ce nu ar fi exclus, fiind cunoscute negocierile pe care PSD le-a purtat în trecut la București pentru eliminarea unor contracandidați.

Lădaru a avut miercuri un schimb de replici cu liderul PSD Gorj, Ion Tudor, care i-a garantat că nu va fi candidatul ALDE la primărie, chiar dacă i-a fost anunțată candidatura. „În afară de faptul că v-ați axat pe câini și cai, mai știți altceva? Municipiul Târgu Jiu nu înseamnă cai și câini. (...) Din păcate, în politică v-ați axat în a ataca pe colegii dumneavoastră de alianță. Nu știu ce aveți cu Cârciumaru, nu știu ce aveți cu Aurel Popescu, nu știu ce aveți cu colegii din consiliul local. În afară de faptul că vă strâmbați la televizor, ce mai faceți? În afară de faptul că vă luați de niște directori că au fost cai și că mai sunt câini, ce mai faceți?”

În emisiunea de la Tele 3, Ion Tudor a făcut în mai multe rânduri afirmația că Lădaru nu va fi candidat. „Să fim atât de blestemați noi, gorjenii, să avem candidați ca domnul Lădaru? Pot să garantez că domnul Lădaru nu va fi candidatul ALDE la Primăria Târgu Jiu. (...) Nu ne e frică, nici măcar nu veți fi candidat. (...) Cu siguranță nu o să vă vedeți pe buletinul de vot”, a spus Tudor, care crede că Lădaru va merge de mână cu vreun independent, făcând referire la candidatura surpriză a lui Viorel Caragea.

Ion Tudor a spus că Lădaru nu are valoare și că se vede asta și din faptul că a criticat accentul pe care îl pune PSD pe mici și bere în campaniile electorale. „Habar nu ai ce înseamnă politică, asta e valoarea dumneata politică. Mai vrei să te aleagă târgujienii primar, când nu vrei să mai faci zilele orașului?“, a spus Tudor. Când Lădaru a criticat și faptul că tarabele cu mici și bere sunt puse pe heliportul pe care ar trebui să aterizeze elicopterele SMURD, Tudor a luat foc. „Mai câștigași doi votanți. Câinii, caii și heliportul, ține-o tot așa, că o să ai grămadă de voturi. Ce tare ești! Dacă vii în campania electorală cu o chestie din asta ca heliportul, râd și curcile de dumneata. Care e problema, aterizează pe stadion!”

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: