Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tudor Barbu: Chivu este membru marcant al PDL

Senatorul Tudor Barbu a declarat la Interviurile Infinit FM că primarul interimar din Rovinari, Laurenţiu Chivu, este membru PDL, deci liberal. El a dat de înţeles că PNL Gorj l-ar putea susţine pe Chivu la Primăria Rovinari, chiar dacă acum acesta este membru UNPR. „PNL va susţine un liberal. (...) Domnul Chivu este un membru marcant al PDL, care într-o conjunctură creată de sculptorul lui, domnul Filip, pentru că este opera lui Dorin Filip, creaţia lui Dorin Filip, într-o noapte a cuţitelor lungi a fost mutat cu japca la PP-DD. Dacă vreţi adevărul despre ce s-a întâmplat, vă spune Barbu. Chivu a fost mutat cu japca într-o noapte când nişte liste s-au transformat în alte liste. Chivu este un oponent al PSD. Pentru mine, cine se opune clicii pesediste este liberal, este de dreapta, ca să nu spun liberal“, a declarat acesta.

Liberalii au 10 liberali din 17 la Rovinari şi ar putea alege un nou viceprimar cu atribuţii de primar. În această seară, la Rovinari, are loc o şedinţă cu organizaţia locală şi se va hotărî pe cine va susţine PNL.  

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: