Tudoran a semnat cu echipa lui Cristi Pustai

Fostul golgheter de la Pandurii, George Tudoran, a semnat vineri cu una dintre echipele din Liga 2 care ţintesc promovarea, Dunărea Călăraşi, echipa fostului antrenor al gorjenilor Cristi Pustai. După despărţirea de Rapid, Tudoran s-a antrenat cu Pandurii până la meciul cu Dunărea Călăraşi din etapa trecută.

George Tudoran, fostul jucător al echipei Pandurii, şi-a găsit o nouă echipă după ce s-a despărţit de Rapid fără să apuce să joace. Mijlocaşul din Târgu Jiu n-a mai semnat cu Pandurii, echipă cu care s-a antrenat în ultima perioadă, după rezilierea contractului cu giuleştenii, ci a ajuns la Dunărea Călăraşi, cu care a semnat un contract până la finalul sezonului actual.

Fiind liber de contract după ce Rapid a renunţat la serviciile sale în ultima zi a perioadei de transferuri, George Tudoran s-a întors la Târgu Jiu, acolo unde jucase în ultimele două sezoane, însă n-a semnat din nou cu Pandurii, pentru că formaţia gorjeană are interzis la transferuri din partea FRF şi nu poate să mai facă legitimări de jucători.

Dunărea Călăraşi a intrat pe fir şi l-a ofertat pe mijlocaşul de 23 de ani, iar acesta a acceptat. ”Dintre toate ofertele pe care le-a avut, cea mai bună pentru el a fost de la Dunărea. Nu ştiu de ce nu i s-au mai dat şanse la Rapid, pentru că în sezonul precedent înscrisese de 14 ori pentru Pandurii. Conducerea Rapidului a fost de bună credinţă în momentul în care am negociat rezilierea şi ţin să le mulţumesc pe această cale. Sunt sigur că va face o treabă foarte bună la Călăraşi”, a spus, pentru liga2prosport.ro, agentul jucătorului, Marian Savu.

George Tudoran semnase cu Rapid încă de la începutul anului, când intrase în ultimele şase luni de contract cu Pandurii, însă a rămas să joace pentru gorjeni până la finalul sezonului, deoarece clubul giuleştean activa în Liga 3 în acel moment. Contractul cu Rapid a intrat în vigoare începând cu 1 iulie 2019, însă Daniel Pancu s-a răzgândit asupra sa şi nu i-a acordat şanse.

Mijlocaşul originar din Târgu Jiu a evoluat pentru Pandurii în ultimele două sezoane, iar în ultimul sezon a marcat 14 goluri în 34 de partide pentru gorjeni, făcându-i pe cei de la Rapid să-l dorească din nou, după ce mai evoluat la giuleşteni în sezonul 2015 - 2016, când a bifat 30 de meciuri şi 3 goluri în tricoul alb-vişiniu.

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: