Turneu de tenis pentru copii la Târgu Jiu

Clubul sportiv Tenistar Tg Jiu, împreună cu Federaţia Română de Tenis, organizează în perioada 25-30 martie, la Târgu Jiu, Cupa “Top Mirual” la tenis de câmp. Competiţia este dedicată copiilor de la categoriile de vârstă 10, 12 şi 14 ani şi se va desfăşura la Baza sportivă Mirual situată pe strada Narciselor nr. 20.

„Concursul se înscrie la cea mai valoroasa categorie de punctaj oferită de Federaţia Română de Tenis, în acest fel fiind recunoscute meritele Clubului Tenistar in promovarea tenisului in Gorj. Înscrierile au depăşit orice aşteptări, astfel că peste 150 de copii din toată ţara vor juca tenis în Tg Jiu timp de o săptămână, prima zi a concursului fiind vineri 25 martie”, arată un comunicat al organizatorilor.
La categoria 12 ani şi-au anunţat prezenţa cei mai valoroşi sportivi din ţară, atât la fete, cât şi la băieţi, tablourile de concurs fiind alcătuite pentru probele de simplu si dublu. „Sperăm că sportivii legitimaţi la cluburile gorjene vor face o figură frumoasă la acest concurs, printre participanţi numărându-se şi speranţele tenisului local Bianca Bărbulescu, Cezara Pencea, Cristiana Vişan, Dana Barbu, Andreea Mihart, Stefania Chertes, Sara Pistol, Andrei Vilceanu, Armand Costache, Alex Petcu si Cezar Mihai Vilceanu”, mai spun organizatorii, care aşteaptă ca suporterii să fie alături de sportivi.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: