Turneu internațional de box la Rovinari. Zeci de sportivi luptă pentru centura de aur

Zeci de sportivi din țară și de peste hotare vor fi prezenți sâmbătă, 29 iulie, la Turneul Internațional de Box „Memorialul Dorin Filip”, eveniment sportiv ce se va desfășura la Rovinari. Cei mai buni pugiliști vor fi premiați de autoritățile locale, recompensa râvnită de toți sportivii fiind centura de aur.  

Turneul de box se va desfășura la Sala Polivalentă din Rovinari. Competiția sportivă se află la cea de-a doua ediție, anul acesta fiind cu participare internațională. Competițiile se vor desfășura pe categorii de vârstă și de greutate. CS Jiul Rovinari 2016 va fi prezent cu sportivii Silviu Anghelescu, Liviu Cocină, Ioan Ianis Diaconu, Gabriel Dragu, Alexandru Dumitrachi, Laurențiu Gherghe, Romulus Măcriși, Adrian Mihalache, Adelin Nicola, Lucian Popescu și Orlando Tăran. Din ţară, vor fi prezenți sportivi de la cluburile sportive municipale Timișoara, Reșița, Sibiu, Voința Cluj, Craiova, Pitești, Târgoviște, dar și de la Pandurii Târgu Jiu, CS Turda, SCM Craiova, CS Box Slatina, CS Mioveni, centrul Olimpic Brăila, și alte centre sportive.

Anul acesta vor intra în competiții și sportivii echipelor naționale din Belgia, Serbia și Ungaria. „Cred că este primul turneu de nivel înalt care se desfășoară în județ. Vor participa cei mai buni sportivi din țară și din străinătate. Peste 30 de cluburi participă la această competiție și am mai refuzat încă vreo 30, pentru că nu avem posibilitatea să facem de trei zile această competiție. Premiile vor consta în niște centuri mari și frumoase, ce nu a dat nimeni în țară, dar și medalii, trrofee, plachete și diplome”, a declarat antrenorul Marius Nicu, directorul sportiv al CS Jiul Rovinari 2016.

Sala Polivalentă de la Rovinari are o capacitate de 1000 de locuri. La ediția de anul trecut, sala s-a umplut de spectatori. Foste glorii ale boxului gorjean și național vor veni la Rovinari pentru a urmări acest turneu. Printre cei care și-au anunțat prezența se numără: Valentin Săvescu, Daniel Lingurici, Sandu Avădanei, Petrișor Gănănău, Sorin Tănăsie, și alții.

Galerie foto



Vizualizări: 1,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: