UCB, locul 6 pe țară. Vezi la ce!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu a reuşit performanţa de a ocupa locul 6, la nivel naţional, în topul vizibilității online realizat de platforma "http://www.4icu.org", una dintre cele mai mari organizații cu profil educațional din lume.
La nivel mondial, UCB se află pe poziţia 1474, în condițiile în care în clasamentul anterior a ocupat poziţia 5569. Primele universități românești din acest top sunt: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Universitatea Politehnica din București, Universitatea din București, Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca și Academia de Studii Economice din București.
Clasamentul cuprinde 11606 de universităţi şi colegii din 200 de ţări şi măsoară popularitatea site-urilor pe baza celor mai importante motoare de căutare. Primele universități în lume, ca vizibilitate, sunt cele din Statele Unite ale Americii - Massachusetts Institute of Technology, Universitatea Standford, Universitatea Harvard, Universitatea Berkley California, Cornell University, etc.

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: