UCB Târgu Jiu organizează un turneu de meciuri amicale

Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu a anunţat că pregătește atent debutul în noul sezon competițional al Diviziei A la handbal masculin. Oficialii clubului au perfectat organizarea primei ediții a Cupei CS UCB la handbal masculin dar și a unui turneu de jocuri amicale în Serbia.

Pentru a pregăti noul sezon de Divizia A, CS UCB Târgu Jiu va organiza un turneu de handbal masculin numit Cupa CS UCB Târgu Jiu. După ce au perfectat o serie de noi achiziţii, şi au semnat contracte cu jucătorii care rămân în lot, conducătorii clubului sunt preocupaţi acum de perioada de pregătire a echipei şi de turneele de meciuri amicale. „În perioada 27-28 august 2022, clubul nostru sportiv va organiza pentru prima dată de la înființare o competiție proprie la handbal masculin. Este vorba de CUPA  CSUCB - prima ediție”, a anunţat directorul clubului, Virgil Popovici, într-un comunicat oficial, precizând că, în afară de clubul gazdă, în calitate de organizator, au confirmat participarea, alte două echipe şi că se doreşte şi o participare internaţională: „Dorim să dăm caracter internațional acestei competiții, lansând, în zilele următoare, discuții cu câteva cluburi partenere din Serbia și Grecia. Dacă nu se va concretiza participarea unui club din afara țării, atunci vom avea în vedere şi participarea LPS Târgu Jiu, ca fiind a patra echipa participantă”. Acest turneu va fi o ultimă verificare înaintea noului sezon competițional pentru echipa universitară din Târgu Jiu. Locația unde va avea loc turneul amical și echipele participante vor fi anunțate la momentul în care vor fi stabilite şi ultimele detalii.

Oficialul clubului universitar al UCB a mai precizat că este în discuții pentru organizarea unui turneu de meciuri amicale în Serbia, în perioada 20-22 august 2022 fiind o inițiativă mai veche a conducerii clubului, care nu s-a putut materializa din motive pandemice. Continuă în paralel şi campania de transferuri de jucători la echipa de handbal masculin a UCB, clubul fiind în discuții cu câțiva jucători care ar putea completa lotul lui Adrian Gorun.    

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: