Uliţele din comune, mai deszăpezite decât drumurile lui Călinoiu

Primarii gorjeni au rezolvat problema zăpezii pe drumurile comunale, însă drumurile judeţene sunt într-o stare jalnică, spun aceştia. Întâlnirea a avut loc la Motru, unde au participat primarii din zonă. Aceştia s-au plâns că sunt chemați la raport deși nu au avut probleme majore în comune în timp ce Consiliul Județean nu a mișcat un deget pentru deszăpezirea drumurilor județene.

Primarii din zona Motru s-au întâlnit ieri cu subprefectul de Gorj, Marcel Romanescu, și vicepreședintele Consiliului Județean, Vasile Râbu. Primarul din Godinești, Gheorghe Corbeanu, a atras atenția că drumurile județene au fost cele care au avut cele mai mari probleme de circulație. ”Nu mi se pare corect să ne chemi pe noi, primarii, să dăm socoteală când la noi de bine de rău s-a circulat în regulă, am intervenit prompt, am stat nopțile la deszăpezire, ne-am făcut treaba prin localități, când de fapt, dezastrul cel mare este pe drumurile județene. A fost o mulțumire a tuturor primarilor prezenți acolo și am spus-o”, a declarat Gheorghe Corbeanu, primarul din Godinești. 

Accident pe drumul lui Călinoiu

Acesta a spus că pe drumul județean ce străbate comuna sa nu pot circula două mașini una pe lângă alta. ”Pe drumul județean de le mine nu se poate circula mașină pe lângă mașină. Eu, personal, am pățit-o. Am avut mașina parcată în fața primăriei, a trecut mașina de pâine pe lângă mine și mi-a lovit-o”, a adăugat primarul Corbeanu.

La întâlnirea de la Motru au mai participat primarii din Padeș, Tismana, Mătăsari, Ciuperceni. Alături de Corbeanu, primarii au mai fost nemulțumiți și de faptul că ședința a fost tocmai la Motru. ”A trebuit să ocolesc foarte mult și ceilalți primari la fel. Nu știu de ce s-a ținut tocmai la Motru când puteam veni mai ușor la Târgu Jiu”, a adăugat Gheorghe Corbeanu. 

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: