Ultimatum dat Casei de Pensii de către CE Oltenia

Casa Judeţeană de Pensii Gorj va trebui să-şi găsească un alt sediu în locul celui din zona Gării, spaţiul respectiv urmând să fie preluat de către Complexul Energetic Oltenia. Potrivit conducerii instituţiei, termenul impus de către CEO pentru eliberarea acestei locaţii este data de 31 decembrie. Rodica Ghimiş, directorul Casei de Pensii Gorj, spune că va cere sprijinul autorităţilor locale în vederea găsirii unui alt spaţiu unde să-şi desfăşoare activitatea.

Conducerea Complexului Energetic Oltenia încearcă să intre în posesia tuturor clădirilor pe care le deţine pentru ca începând cu data de 1 ianuarie să poată centraliza la nivelul municipiului Târgu Jiu serviciile de personal din sucursalele companiei. Dacă sediul FNME urmează să fie eliberat în cel mult trei săptămâni,  Casa Judeţeană de Pensii Gorj, care funcţionează în locaţia din zona Gării, nu va putea fi mutată într-un timp record. Rodica Ghimiş, directorul Casei Judeţene de Pensii Gorj, spune că, până în momentul de faţă, nu a fost identificat nici un alt spaţiu care să permită desfăşurarea activităţii în condiţii normale. „Cei de la Complexul Energetic Oltenia ne-au transmis că până la data de 31 decembrie trebuie să eliberăm sediul, însă până în momentul de faţă nu am identificat un spaţiu corespunzător. Vom cere sprijinul domnului primar Florin Cârciumaru pentru a ne ajuta să găsim o altă locaţie. În plus, mutarea instituţiei în alt sediu necesită timp din cauza arhivei pe care o deţinem”, a declarat Rodica Ghimiş.   

CHIRIE

Pentru spaţiul din zona Gării, Casa Judeţeană de Pensii Gorj plătea Complexului Energetic Oltenia o chirie lunară de 38 de milioane de lei vechi. „Complexului Energetic Oltenia îi plăteam o chirie de 38 de milioane de lei vechi/lună. Sub nici o formă nu ne vom putea permite să plătim o chirie mai mare decât cea de la CEO”, spune Rodica Ghimiş.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: