Ultimii la fotbal, primi la cazările în hotelurile de lux

Aflaţi la un loc doar de ultima poziţie a clasamentului şi ameninţaţi de retrogradare, Pandurii vor pregăti de azi ultima parte a sezonului în condiţii de lux, la Hilton Hotel din Sibiu.

Pentru că nu au mai mers la Braşov cum ar fi dorit antrenorul Petre Grigoraş, conducerea a ales un loc la fel de retras şi liniştit pentru ca jucătorii să se poată gândi liniştiţi la cum vor scăpa în luna care va urma de pe locurile retrogradabile. Pentru ca echipa să aibă condiţii bune de pregătire şi refacere şi pentru ca jucătorilor să nu le lipsească nimic, preşedintele Eugen Pârvulescu a găsit repede o soluţie pentru a efectua un cantonament la Sibiu, acolo unde în urmă cu un an a fost preşedinte de club la CSU Voinţa Sibiu.

Este vorba de un complex de cinci stele, membru al reţelei de hoteluri Diamond Club Hilton, acesta fiind cel mai scump hotel din Sibiu. „Echipa va fi cantonată la Hotel Hilton din data de 23 martie şi vom avea două jocuri amicale”, a precizat preşedintele care a perfectat chiar un amical cu fosta sa echipă, Voinţa.

Pandurii vor avea parte de un peisaj deosebit la Hilton, acesta fiind situat în Dumbrava Sibiului, şi fiind dotat ci toate utilităţile necesare refacerii jucătorilor după efort, piscină interioară, saună finlandeză, jacuzzi, sală de fitness şi camere de relaxare. Preţurile sunt pe măsura ofertei, respectiv 110 euro o cameră single şi 150 de euro camera dublă.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: