Ultimul meci al sezonului pentru Gilortul Târgu Cărbunești

 Săptămâna trecută s-a încheiat play-off-ul Ligii 3 și, începând de miercuri, primele două echipe clasate din fiecare serie se luptă pentru unul din cele șase locuri care duc în Liga 2. La finalul acestei săptămâni este programată ultima etapă din play-out-ul Ligii 3, care va întregi cadrul celorlalte 21 de echipe retrogradate în eșalonul al patrulea.

În Seria 1, numele celor două echipe retrogradate direct se cunosc încă dinainte de începerea play-out-ului, prin retragerea acestora. Meciuri cu miză pentru stabilirea echipelor retrogradate mai sunt doar în seriile 4 și 8. În seria 7, în care evoluează echipele gorjene, toate cele 3 partide se dispută vineri de la ora 18:00, iar aici lucrurile sunt clare, CSO Turceni și FCU Craiova 2 au retrogradat.

La ultima apariție oficială din acest sezon, Gilortul primește vizita celor de la Jiul Petroșani. În sezonul regulat Gilortul a câștigat cu 2-1 la Târgu Cărbunești și a pierdut cu 0-3 la Petroșani, iar în play-out Gilortul s-a impus cu 5-0 în Valea Jiului, reușind cel mai categoric succes din acest sezon.

„Elevii lui Mario Găman vor să intre în vacanță cu o victorie pentru că ultima impresie contează”, a mai anunțat Gilortul pe pagina oficială.

Gilortul pornește favorită și poate să se impună în fața trupei pregătită de Flavius Boroncoi, care vine la Târgu Cărbunești după 5 înfrângeri consecutive.

Galerie foto



Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: