Un admis şi zeci de respinşi la concursul DGASPC

Rezultate dezastruoase la ultimele concursuri organizate de DGASPC Gorj! Dintre cei aproximativ 50 de candidaţi, doar unul a reuşit să promoveze proba scrisă. Cei nemulţumiţi de nota obţinută la proba scrisă vor avea posibilitatea de a face contestaţii în 24 de ore. Conducerea instituţiei spune că va relua concursurile întrucât este nevoie de personal.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a afişat ieri rezultatele concursurilor organizate pentru ocuparea celor 10 posturi de kinetoterapeut, asistent medical şi infirmieră. Dintre cei aproximativ 50 de candidaţi doar unul a reuşit să promoveze proba scrisă pentru postul de asistent medical la Complexul de servicii alternative la protecţia rezidenţială Târgu Jiu. Este vorba despre un tânăr care a mai participat şi la concursurile Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar acum a obţinut 93 de puncte.

Directorul DGASPC Gorj spune că se aştepta la rezultate slabe din cauză că bibliografia a fost foarte stufoasă. „Faţă de rezultatele concursurilor de săptămâna trecută, de data aceasta notele obţinute de candidaţi au fost mult mai mici. Un singur candidat va intra la interviu din cei 35 de candidaţi care au concurat pe cele două posturi de asistent medical. Nu a promovat nimeni pe cele 2 posturi de kinetoterapeut şi pe cele 6 posturi de infirmieră. Dintre cei care au candidat pentru kinetoterapeut nu a obţinut nimeni mai mult de 20 de puncte. Mă aşteptam la rezultate slabe pentru că bibliografia a fost mult mai multă decât pentru posturile de educator şi supraveghetor”, a declarat Dumitru Cotruna, directorul DGASPC Gorj.

Potrivit conducerii instituţiei, posturile neocupate vor fi scoase din nou la concurs. „Cei nemulţumiţi de notă pot face contestaţii, iar lucrările şi le vor corecta ei singuri în prezenţa comisiei, cu baremul în faţă. Pentru a nu fi probleme am şi filmat deschiderea lucrărilor”, a precizat Dumitru Cotruna.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: