Un altfel de scandal între politicieni: “Miroase a fecale”!

Scandalul dintre Nicu Davițoiu, președintele PMP, și deputatul Scarlat Iriza, a atins proporții inimaginabile. Daviţoiu a postat pe Facebook oferta restaurantului pe care-l deţine în Parcul Central, iar comentariile pe care i le-a lăsat deputatul Iriza sunt absolut incredibile! Iriza a fost membru PMP, coleg cu Daviţoiu, dar a trecut la ALDE.

Nicolae Daviţoiu este preşedinte de partid, iar Scarlat Iriza este deputat!! Discuţiile din spaţiul public au coborât mult, iar lupta pentru funcţii politice şi locuri pe liste a ajuns la un alt nivel. Nu mai este vorba despre programe, idei, viziune sau alte astfel de lucruri la care se aşteaptă alegătorul. Iriza a părăsit PMP Gorj pentru că ştia că nu va prinde un loc eligibil la alegerile parlamentare. Primul pe listă se pare că va fi fratele lui Nicolae Daviţoiu. Care mai este relaţia dintre cei doi s-a văzut miercuri. Președintele PMP, Nicu Davițoiu, a fost cel care a postat pe Facebook o reclamă la meniul pe care îl servește în incinta restaurantului din Parcul Central. Imediat au apărut și comentarii din partea deputatului Scarlat Iriza, care îi sfătuieşte pe târgujieni să nu mănânce acolo că în restaurant miroase a fecale. ”I-am atras atenția și primarului Florin Cârciumaru, primarul de 15%, să se autosesizeze că acolo miroase a fecale. Eu am mâncat de foarte multe ori acolo și e ceva infect acolo, a mai luat și fonduri europene. Eu previn oamenii că nu vreau să se îmbolnăvească gorjenii mei. Acolo trebuie să te duci cu mască”, a spus deputatul Scarlat Iriza. Deputatul Iriza are previziuni sumbre și în ceea ce privește viitorul politic al lui Davițoiu. ”Să fie el convins că mai mult de 5% la Gorj nu ia. Pun pariu pe toată averea mea”, a spus Iriza.

Davițoiu a preferat să se abțină de la comentarii, iar Scarlat Iriza a declarat că a scris comentariile din dorința de a proteja populația din Târgu Jiu. Daviţoiu a şters iniţial comentariile, iar apoi postarea. Pandurul a făcut însă o captură a comentariilor, înainte de a dispărea de pe Internet.

Vizualizări: 1,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: