Un atacant e super, altul e la pământ !

Pandurii și Grigoraș și-au investit interesul în doi atacanți în această vară. Unul a fost cumpărat de la U Cluj pentru 80 de mii de euro și dă randament foarte bun, altul a fost împrumutat de la rivalii de la CFR Cluj și e o dezamăgire. În timp ce Lemnaru e pe cale să spulbere recordul lui Vintilescu, Batin va fi dat afară în iarnă dacă nu-și revine.

Pandurii au trei atacanți mari și lați în acest moment. Golgeter e Vali Lemnaru, atacantul cumpărat definitiv de la U Cluj reușind 4 goluri în primele 8 runde. Slovenul Stromajer are și el 2 reușite în timp ce Batin e oaia neagră. N-a dat niciun gol în campionat iar Grigoraș mai are răbdare doar până la iarnă.

Pică recordul lui Vintilescu -

De la promovarea echipei în 2005, Pandurii se pot lăuda cu un record mediocru. Șase e numărul maxim de goluri înscris de un pandur într-un singur sezon iar performanța încă îi aparține lui Sorin Vintilescu. Ce-i drept Stromajer și Voiculeț i-au egalat recordul în sezonul trecut iar acum Lemnaru e pe cale să-l spulbere. Fostul clujean a înscris de 4 ori doar în primele 8 etape. ”Pică recordul meu încă din tur!”, a comentat Vintilescu într-o scurtă discuție cu Grigoraș. ”Lemnaru este un atacant pe care l-am dorit foarte mult, un atacant care nici în returul campionatului trecut nu ne-a dezamăgit. Eu am avut şi am încredere în continuare în el, este un jucător care ne poate ajuta mult. Oricum, încrederea mi-a fost răsplătită de jocul lui per total din acest început de sezon, sper ca până la sfârşitul lui să avem şi noi un jucător care să îi depăşească recordul de 6 goluri al lui Vintilescu, pentru că şi ăsta stă încă în picioare... E adevărat, a fost egalat, dar cred că în acest campionat va pica. De altfel eu mai am încredere încă în vreo 2-3 jucători că o să îl depăşească”, spune Grigoraș.

Batin, pe fărăş ?

Cu siguranță unul din atacanții pandurilor nu pare în cursă pentru vreun record. Poate doar unul negativ. Împrumutat de la CFR Cluj, Paul Batin are zero în dreptul reușitelor din campionat. Doar în Cupă a marcat de 2 ori contra celor de la Vișina Nouă, insuficient însă să-l impresioneze pe Grigoraș. ”Batin, deocamdată şi, nu trebuie să ne ascundem, nu este încă ceea ce aşteptam de la el. Nu ştiu, mai aşteptăm până la sfârşitul turului şi abia după aceea vom vedea în funcţie de evoluţia lui, care va fi viitorul lui la Pandurii. Atunci vom putea lua sigur o decizie. El este cel care are cheia viitorului la Pandurii şi cred că are timp suficient până la sfârşitul turului să ne arate că golurile pe care le înscria prin Liga a II-a, multe la număr, nu au fost întâmplătoare, iar acomodarea lui se va scurta. Pentru că sunt unii jucători care se acomodează mai repede cu o anumită zonă din ţară, alţii care o fac mai greu, intră puţin mai greu în atmosfera zonei. Iar el fiind maramureaşean, oşean, cu slană, perioada lui de acomodare ar putea fi puţin mai lungă”, avertizează antrenorul pandurilor.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: