Un autocar a luat foc din mers

Un autocar cu călători a luat foc din mers marți, pe Defileul Jiului. Din primele informații, toți călătorii au reușit să coboare la timp. Nu sunt victime omenești, doar pagube materiale. Focul a izbucnit în partea din spate a autocarului în care se aflau 25 de pasageri.

"Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autocar transport persoane pe Defileul Jiului, la limita dintre județele Gorj și Hunedoara. La fața locului au intervenit ISU Gorj cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, ISU Hunedoara cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj. Cele 25 de persoane aflate în autocar s-au autoevacuat în siguranță, nefiind nicio victimă", a comunicat ISU Gorj.

Șoferul de 50 de ani este cel care a sunat la 112. "Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că autocarul se deplasa pe DN 66 Bumbeşti Jiu, din direcţia municipiului Târgu Jiu către municipiul Petroşani, iar în timp ce se afla în mers a fost cuprins de un incendiu, rezultând distrugerea în proporţie de 85% a autovehiculului", arată IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 3,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: