Un bărbat din Hurezani, omorât de maşină

Duminică seara, la ora 22:55, poliţiştii Postului de Poliţie Licurici au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe raza comunei Licurici s-a produs un circulaţie soldat cu decesul unui biciclist.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Serviciului Rutier şi Poliţiei Oraşului Tg-Cărbuneşti.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că I.C.C., de 25 ani, din comuna Licurici, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 B din direcţia  Hurezani spre Licurici, la km 30+100 m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu bicicleta condusă de către V.I., de 48 ani, din comuna Hurezani, judeţul Gorj, care se deplasa din sens opus.

În urma impactului, biciclistul a fost proiectat pe partea carosabilă, iar ulterior a decedat.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că victima nu purta echipament reflectorizant, bicicleta era dotată cu catadioptri, fără a avea însă sistem de iluminare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negativ.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: