Un dâmboviţean şi-a găsit sfârşitul pe calea ferată

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa şi-a găsit sfârşitul ieri după amiază pe linia de cale ferată între Târgu-Cărbuneşti şi Pojogeni. Din primele cercetări se pare că este vorba de o sinucidere, însă anchetatorii au în vedere şi un accident feroviar. Mecanicul trenului personal a fost cel care a anunţat accidentul.

Mecanicul trenului personal Petroşani –Craiova a fost cel care a anunţat accidentul prin apelul de urgenţă 112. Circulaţia feroviară în zona s-a desfăşurat cu dificultate până când s-au terminat cercetările

Cătălin Stan avea 42 de ani şi venise din Dâmboviţa printr-o firmă din Ploieşti să lucreze în Târgu-Cărbuneşti la ţevile de gaze. Muncea aici de foarte mult timp şi până acum nu a creat niciodată probleme. Colegii de serviciu nu ştiau prea multe despre viaţa lui decât că a fost căsătorit, dar divorţase şi avea o fetiţă. Nu s-a plâns niciodată că are avea probleme. În ultima perioadă făcuse câteva datorii la colegii de serviciu. Ei nu-şi imaginează ce s-a întâmplat. „Eu stăteam cu el în cameră. Locuiam la cabane aici la Stejerel. Nu avea probleme. Nici nu aveam noi timp să discutăm prea mult pentru că plecam dimineaţa şi veneam seara. Ştim doar că era divorţam şi avea o fata. Vorbea foarte des la telefon cu sora lui. Nu avea probleme. Nu l-am auzit să se plângă de ceva. Avea doar câteva datorii pe la colegii de serviciu, dar nu o sumă mare cred că maxim un milion de lei vechi. Nu ştim de ce a făcut acest lucru”.

IPOTEZĂ

În cauză se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Anchetatorii cred că este vorba de o sinucidere, dar au în vedere şi ipoteza unui accident feroviar. „Nu ne putem pronunţat deocamdată. Poate fi vorba de o sinucidere”, spune Daniel Brotea, Şeful Poliţiei TF. 

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: